Classic 

Paket Classic podrazumeva osnovnu ponudu – iznajmljivanje kuće samo za vas. U okviru kuće imate na raspolaganju dva apartmana i dnevni boravak sa kuhinjom. Dočekuje vas uredno pripremljen prostor, raspremljene čiste posteljine, peškiri, voda za piće i sav potreban inventar i mobilijar. Na raspolaganju vam je i dvorište sa terasama. Cena paketa zavisi da li su u pitanju 2 ili 4 osobe. 

Sunset

Paket Sunset podrazumeva iznajmljivanje kuće samo za vas sa upotrebom hot taba koji se priprema za upotrebu pred zalazak sunca i sleduje vas boca vina. Cena paketa zavisi da li su u pitanju 2 ili 4 osobe.

Sunset dinner

Paket Sunset dinner podrazumeva iznajmljivanje cele kuće samo za vas. Sunset dinner paket sadrži i organizaciju vinske večere (komplet hrana&vina), kao i upotrebu hot tub-a – drvene kade za kupanje.  Cena paketa zavisi da li su u pitanju 2 ili 4 osobe. Takođe, ovaj paket može da varira u zavisnosti od izbora vinskih etiketa što predstavlja stvar našeg dogovora. Ovaj paket može da se koristiti i nezavisno od iznajmljivanja kuće, što podrazumeva samo organizaciju vinske večere u specijalno dekorisanom ambijentu. 

Subscribe

Contact

matea