Classic 

Paket Classic podrazumeva osnovnu ponudu – iznajmljivanje kuće samo za vas. U okviru kuće imate na raspolaganju dva apartmana i dnevni boravak sa kuhinjom. Dočekuje vas uredno pripremljen prostor, raspremljene čiste posteljine, peškiri, voda za piće i sav potreban inventar i mobilijar. Na raspolaganju vam je i dvorište sa terasama. Cena paketa zavisi da li su u pitanju 2 ili 4 osobe.

Classic gold

Paket Classic gold podrazumeva osnovnu ponudu – iznajmljivanje kuće samo za vas. U okviru kuće imate na raspolaganju dva apartmana i dnevni boravak sa kuhinjom. Dočekuje vas uredno pripremljen prostor, raspremljene čiste posteljine, peškiri, voda za piće i sav potreban inventar i mobilijar. Na raspolaganju vam je i dvorište sa terasama, a ono što izdvaja ovu ponudu od osnovnog paketa jeste i upotreba Hot tub-a – drvene kade za kupanje u toploj vodi uz buteljku vina. Cena paketa zavisi da li su u pitanju 2 ili 4 osobe.

Premium

Paket Premium podrazumeva iznajmljivanje cele kuće uredno opremljene i dvorišta samo za vas i vaše drage osobe. Premium paket sadrži i organizaciju vinske večere (komplet hrana&vina), kao i upotrebu hot tub-a – drvene kade za kupanje. Cena paketa zavisi da li su u pitanju 2 ili 4 osobe. Takođe, ovaj paket može da varira u zavisnosti od izbora vinskih etiketa što predstavlja stvar našeg dogovora.

Subscribe

Contact

matea