Contents of the house

Matea Slow Living Home – predstavlja porodični letnjikovac pažljivo uređen za odmor i relaksaciju. 

Imanje je smešteno na intimnoj destinaciji Karlovačkih vinograda, a zamišljeno je kao mikro turistička destinacija koja pruža usluge smeštaja.

Kuća raspolaže sa dva apartmana koji su potpuno opremljeni za vaš ugodan boravak. U prizemlju kuće nalazi se kuhinja sa trpezarijom i malim vinskim klubom. Ispred kuće smeštena je prostrana terasa sa panoramskim stolom odakle se pruža pogled na vinograde, reku Dunav, Frušku goru i obrise gradova Novog Sada i Karlovaca. 

Na raspolaganju su vam zeleni vrtovi, terase za uživanje, ljuljaške, vrtni teren za badminton i drvena kada (hot tub) za opuštanje u toploj vodi. 

Kuća je dostupna za izdavanje i moguće je iznajmiti ceo prostor samo za dve osobe radi potpune intime ili za 4 osobe. Takođe, kuća je dostupna za boravak porodica sa decom.

 

potkrovlje

Apartman 4 seasons

Apartman u potkrovlju predstavlja nov minimalistički prostor za odmor i uživanje u pogledu. Veliki panoramski prozor otvara vizure Karlovačkih vinograda, Fruške gore i obrise gradova Sremskih Karlovaca i Novog Sada. 

Apartman raspolaže sa dušekom 150X200 i osnovnim inventarom i mobilijarom. U okviru apartmana nalazi se i malo kupatilo. Idealan je za dve osobe ali poseduje i mogućnost proširenja za dečiji krevet. Fokus ovog apartmana jeste drveni podijum za uživanje u pogledu i nestvarnim koloritima kroz sva 4 godišnja doba. 

 

srednji nivo

Apartman Verandas

Apratman Verandas smešten je na drugom spratu ili srednjem nivou kuće. Apartman je opremljen sa svim potrebnim inventarom i mobilijarom za ugodan odmor. Na raspolaganju su vam bračni krevet sa dušekom 160X200 i velika ugaona garnitura. Apartman je idealan za 2 osobe ali garnitura pruža mogućnost boravka i do 4 osobe. U okviru apartmana smešteno je i kupatilo. Na rasopolaganju su vam čisti peškiri, posteljine, fen za kosu, i sredstva za higijenu.

Ovaj apartman ima izlaz na terasu u formi verande sa prelepim pogledom na Karlovačke vinograde. 

 

prizemlje – zajednički prostor

               Vinski bar & Kuhinja

U prizemlju nalazi se zajednički prostor koji raspolaže zasebnom kuhinjicom sa trpezarijskim stolom. U kuhinji imate sav potreban inventar i servis za hranu i piće. Na raspolaganju vam je i veliki kombinovani frižider. 

Prostorija do kuhinje kreirana je u formi vinskog kluba sa centralnim okruglim stolom i 4 fotelje. U okviru ove prostorije nalazi se i mini vinski bar sa vinskom vitrinom. Na raspolaganju su vam vina kuće.

 

Vaši domaćini Mladen&Marina

Vaši domaćini Mladen&Marina

Slobodno nas kontaktirjte ili jednostavno pustite poruku putem Vibera ili Whats App-a

Kontakt: +381 60 063 24 27

E mail: mateaslowliving@gmail.com

www.mateaslowliving.com

 

 

follow us