Koncept

Matea Slowliving Home – predstavlja porodično imanje koje nudi odmor, vino i hranu. 

Imanje je zamišljeno kao mikro destinacija koja pruža usluge smeštaja u kući koju uređujemo u slowliving i art&decore stilu.

Imanje je smešteno u Karlovačkim vinogradima – kao intimna destinacija sa pogledom na Dunav, Frušku goru, Novi Sad i stari vinski grad Sremske Karlovce.

Vikend kuća raspolaže sa dva apartmana koji su potpuno opremljeni za vaš ugodan boravak. U prizemlju kuće nalazi se kuhinja sa trpezarijom i vinskim klubom. Ispred kuće smeštena je prostrana terasa sa panoramskim stolom za direktnu konekciju sa pejsažom Karlovačkih vinograda. 

Imanje se prostire na 25 ari površine. Iznad kuće nalazi se vrt na serpentinama. Ispred kuće imate na raspolaganju zelenu terasu sa lavandom, ljuljaškama i hot tabom (drvena kada za kupanje u toploj vodi), zatim vinograd starih sorti, voćnjak i badminton teren. 

Usluge koje pružamo su sledeće:

*Konak za 2/4 osobe

*Konak & Večera za 2/4 osobe

* Večera zalazećeg sunca do 8 osoba

* Vinski ručkovi i večere za grupe od 4 do 8 osoba

 

potkrovlje

Apartman 4 seasons

Apartman u potkrovlju predstavlja nov minimalistički prostor za odmor i uživanje u pogledu. Veliki panoramski prozor otvara vizure Karlovačkih vinograda, Fruške gore, i obrise gradova Sremskih Karlovaca i Novog Sada. 

Apartman raspolaže sa dušekom 150X200 i osnovnim inventarom i mobilijarom. U okviru apartmana nalazi se i malo kupatilo. Idealan je za dve osobe ali poseduje i mogućnost proširenja za dečiji krevet. Fokus ovog apartmana jeste drveni podijum za uživanje u pogledu i nestvarnim koloritima kroz sva 4 godišnja doba. 

 

srednji nivo

Apartman Veranda

Apratman Veranda smešten je na drugom spratu ili srednjem nivou kuće. Apartman je opremljen sa svim potrebnim inventarom i mobilijarom za ugodan odmor. Na raspolaganju su vam bračni krevet sa dušekom 160X200 i velika ugaona garnitura. Apartman je idealan za 2 osobe ali garnitura pruža mogućnost boravka i do 4 osobe. U okviru apartmana smešteno je i kupatilo. Na rasopolaganju su vam čisti peškiri, posteljine, fen za kosu, i sredstva za higijenu.

Ovaj apartman ima izlaz na terasu u formi verande sa prelepim pogleddom na Karlovačke vinograde. 

 

prizemlje – zajednički prostor

               Vinski bar & Kuhinja

U prizemlju nalazi se zajednički prostor koji raspolaže zasebnom kuhinjicom sa trpezarijskim stolom. U kuhinji imate sav potreban inventar i servis za hranu i piće. Na raspolaganju vam je i veliki kombinovani frižider. 

Prostorija do kuhinje kreirana je u formi vinskog kluba sa centralnim okruglim stolom i 4 fotelje. U okviru ove prostorije nalazi se i mini vinski bar sa vinskom vitrinom. Na raspolaganju su vam vina kuće.

 

Doživljaj podneblja.

Katkad je potrebno da se čovek izmesti iz svoje okoline i doživi jedan sasvim novi ambijent. Podneblje u kojem razvijamo našu priču smešteno je u jednoj dolini gde su vekovima unazad uzgajali vinovu lozu. Kuća i terasa na kojoj organizujemo vinske doživljaje gledaju na istorijsko vinogorje, reku Dunav, Frušku goru, Sremske Karlovce i Novi Sad. 

Tu vas dočekujemo s ljubavlju. Naše porodično imanje zamišljeno je kao mikro destinacija koja pruža usluge smeštaja u kući koju uređujemo u slowliving i art&decore stilu. Tokom toplih dana nudimo vam jedinstvene zalaske sunca i uživanje u prirodnom ambijentu, dok tokom hladnijeg vremena za vas organizujmo odmor u prijatnoj atmosferi sa kupanjem u toploj kaci (hot tub), ispijanje temperamentnih crvenih vina pokraj tople kaljeve peće.

 

^

vina

Pored osnovne ponude vina, možete nam najaviti i mi ćemo odabrati i bilo koje drugo – vaše omiljeno vino, i rado ga poslužiti.

^

hrana

Izbor hrane predstavlja često iznenađenje. No, ukoliko imate potrebu da naglasite pojedinosti vezane za specijalan meni, tu smo da vas saslušamo.

^

odmor

Skromni ambijent koji vam nudimo dostupan je za odmor i relaksaciju. Ukoliko poželite organizaciju sadržajnije vinske rute – tu smo za vas.

Vaši domaćini Mladen&Marina

Vaši domaćini Mladen&Marina

Slobodno nas kontaktirjte ili jednostavno pustite poruku putem Vibera ili Whats App-a

Kontakt: +381 60 063 24 27

E mail: tamjanvino@gmail.com

www.mateaslowliving.com

 

 

follow us