Koncept

Mi smo pre svega porodično domaćinstvo koje nudi vinske doživljaje. Za vas biramo domaće namirnice i uparujemo ih sa autentičnim vinima različitih srpskih vinarija osobito sa Fruške gore.

Imanje je smešteno u Karlovačkim vinogradima – kao intimna destinacija sa pogledom na Dunav, Frušku goru, Novi Sad i stari vinski grad Sremske Karlovce.

Iz naše ponude izdvajamo:

*Konak & Večera 

* Večera zalazećeg sunca

* Vinski ručkovi 

 

izbor menija

Izdvajamo Premium i Klasik menu.

Odabir Premium menija podrazumeva degustaciju vina iz buteljki i pažljivo biranih vina sa autentičnim pečatom podneblja.      U okviru ove ponude okusićete ona vina koja se izdvajaju po svojim karakteristikama i pružaju vam izražene vinske note i tonove. 

U ponudi imamo i vina premium linije koja možete tokom večere dodatno da poručite. 

 

razlika je u vinima

Razlika u odabiru menija odnosi se na izbor vina koja služimo.

Prilikom odabira Klasik menija za trpezom ćete okusiti bogatsvo ukusa i točena vina Fruškogorskog vinogorja, onako kako ih je Bog zamislio.                                                    Ovaj izbor često prate i autohtone sorte grožđa poput Župljanke, Grašca, Sile…ili zavodljivih ružičastih vina. 

 

Doživljaj podneblja.

Katkad je potrebno da se čovek izmesti iz svoje okoline i doživi jedan sasvim novi ambijent. Podneblje u kojem razvijamo našu priču smešteno je u jednoj dolini gde su vekovima unazad uzgajali vinovu lozu. Kuća i terasa na kojoj organizujemo vinske doživljaje gledaju na istorijsko vinogorje, reku Dunav, Frušku goru, Sremske Karlovce i Novi Sad. 

Tu vas dočekujemo s ljubavlju. Naše porodično imanje zamišljeno je kao mikro destinacija koja pruža usluge smeštaja u kući koju uređujemo u slowliving i art&decore stilu. Tokom toplih dana nudimo vam jedinstvene zalaske sunca i uživanje u prirodnom ambijentu, dok tokom hladnijeg vremena za vas organizujmo odmor u prijatnoj atmosferi sa kupanjem u toploj kaci (hot tub), ispijanje temperamentnih crvenih vina pokraj tople kaljeve peće.

 

^

vina

Pored osnovne ponude vina, možete nam najaviti i mi ćemo odabrati i bilo koje drugo – vaše omiljeno vino, i rado ga poslužiti.

^

hrana

Izbor hrane predstavlja često iznenađenje. No, ukoliko imate potrebu da naglasite pojedinosti vezane za specijalan meni, tu smo da vas saslušamo.

^

odmor

Skromni ambijent koji vam nudimo dostupan je za odmor i relaksaciju. Ukoliko poželite organizaciju sadržajnije vinske rute – tu smo za vas.

Vaši domaćini Mladen&Marina

Vaši domaćini Mladen&Marina

Slobodno nas kontaktirjte ili jednostavno pustite poruku putem Vibera ili Whats App-a

Kontakt: +381 60 063 24 27

E mail: tamjanvino@gmail.com

www.mateaslowliving.com

 

 

follow us